Kërkesë për lëshimin e kartelës për Transport Publik

Kërkesë për lëshimin e kartelës për Transport Publik:

Kerkesa-per-kartela-_1_.j

Dokumentet e nevojshme dhe kategoritë për aplikimin e kartelave për Transportin Publik:

dokumentet-e-nevojshme-per-bileten-e-autobusit-_1_.jpg

Fletpagesa me të dhënat e Ndërmarrjes Publike “Tetova Transport”- Tetovë:

Pas plotësimit të dokumentacioneve,të njejtat duhet ti dorëzoni në adresën:

Ilindenska nr.335

1200 Tetovë

Hapësirat e Universitetit të Evropës Juglindore (SHTUL)

Objekti 701 zyra 08.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *