Барање за издавање на карта за Јавен Превоз

Барање за карти:

барање за карти

Потребни документации и категорија за апликација за карти за Јавен Превоз:

потребни документации за карти за ЈПТТ

Уплатница со податоци за Јавен Претријатие “Тетова Транспорт“- Тетово:

По комплетирање на документацијата, треба да ги доставите на адреса:

Илинденска бр.335

1200 Тетово

Просторија на Универзитетот на Југоисточна Европа

Објект 701 канцеларија 08.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *