Контакт

РАБОТНО ВРЕМЕ
ПОНЕДЕЛНИК – САБОТА

06:00 – 23:00

САЛА – СПОРТСКИ ЦЕНТАР

Локација

google maps for free

ИНФОРМАЦИИ

Доколку имате некои прашања, слободно пишете ни на нашиот е-маил.

info@tetovatransport.mk