КОРИСТИ И ТИ ЈАВЕН ПРЕВОЗ

Почитувани граѓани,
Користењето на јавниот превоз е општо добро, кое сите треба да го користиме. Заедно можеме да придонесеме за намалување на загадувањето на воздухот и сообраќајниот хаос. Со квалитетни и практични автобуси, Јавното претпријатие „Тетово транспорт“ нуди удобност и безбедност за движење на граѓаните.
Со користење на јавен превоз ја намалувате и потрошувачката за гориво за Вашиот автомобил.
На овој начин ниту сообраќајот ниту автобуските постојки не се блокирани од несовесни возачи. Со евтини цени на билетите, подобро е да се возите со јавен превоз отколку да возите сопствен автомобил!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *