Летно пежим за линија

Почитувани граѓани,

Се известуваат cите корисници  на Јавен Транспорт “Тетова Транспорт“-Тетово од денеска започнува со летниот pежим на линиите:

Линија бр. 1 (ШТУЛ – АВТОБУСКА СТАНИЦА – ШТУЛ)

На секои 30 минути, почнувајќи од 06:30’ часот

Поаѓање од:

“ШТУЛ“ – “УЛТРА“ – “ТОК 2000” – “ХИТ МОБЕЛ“ – “МАК ПЕТРОЛ“ – “ШИПАД“ – “РОТРИНГ“ – “ШАРЕНА ЏАМИЈА“ – “СУД“ – “ФИТНЕС АРЕНА“ – “ТТК БАНК“ – “АГРО КАЛИШТА“ – “ВЕРО ЏАМБО“ –  “ПАЛМА МАЛ“ – “АВТОБУСКА СТАНИЦА“.

Враќање од:

“АВТОБУСКА СТАНИЦА“ – “ПАЛМА МАЛ“ – “ВЕРО ЏАМБО“ – “РОНАЛДО“ – “ДОМ ЗА КУЛТУРА“ – “ШПАРКАСЕ БАНК“ – “СУД“ – “ШАРЕНА ЏАМИЈА“ – “СЛАТКАРНИЦА МОСТАР“ – “ШИПАД“ – “МАК ПЕТРОЛ“ – “АНТИЛОП МОБЕЛ“ – “БЕЏЕТИ КОМПАНИ“ – “МОЛИНО“ – “ШТУЛ“.

Линија бр. 2 (С.ЏЕПЧИШТ – ШТУЛ – С.ЏЕПЧИШТ)

На секои 1 час и 10 минути, почнувајќи од 06:50’ часот

Поаѓање од:

“С. ЏЕПЧИШТ” – “С. ПОРОЈ” – “ЏАМИЈА ДРЕНОВЕЦ” – “О.С.У. 7 МАРСИ” – “Р.КУРТИШИ (СТАДИОН)” – “КАСАРНА“ –  “ТЕТОВЧАНКА“ – “РОНАЛДО“ – “ДОМ ЗА КУЛТУРА“ – “ШПАРКАСЕ БАНК“ – “СУД” – “ШАРЕНА ЏАМИЈА” – “СЛАТКАРНИЦА МОСТАР” – “ШИПАД” – “МАК ПЕТРОЛ” – “АНТИЛОП МОБЕЛ” – “БЕЏЕТИ КОМПАНИ” – “МОЛИНО“ – “ШТУЛ”.

Враќање од:

“ШТУЛ“ – “УЛТРА“ – “ТОК 2000“ – “ЏИТ МОБЕЛ“ – “МАК ПЕТРОЛ“ – “ШИПАД“ – “РОТРИНГ“ – “ШАРЕНА ЏАМИЈА“ – “СУД“ – “ФИТНЕС АРЕНА“ – “ТТК БАНК“ – “АГРО КАЛИШТА“ – “ТЕТОВЧАНКА“ – “КАСАРНА“ – “ГРАДСКИ СТАДИОН“ – “О.С.У. 7 МАРСИ“ – “ЏАМИЈА ДРЕНОВЕЦ“ – “С. ПОРОЈ“ – “С. ЏЕПЧИШТ“.

Линија бр. 3 (АВТОБУСКА СТАНИЦА – ГОЛЕМА РЕЧИЦА – АВТОБУСКА СТАНИЦА)

На секои 1 час и 10 минути, почнувајќи од 07:00’ часот

Поаѓање од:

“АВТОБУСКА СТАНИЦА” – “ВЕРО ЏАМБО” – “РОНАЛДО” “ДОМ ЗА КУЛТУРА“ – “ШПАРКАСЕ БАНК“ – “СУД” – “ШАРЕНА ЏАМИЈА” – “СЛАТКАРНИЦА МОСТАР” – “ГРОБИШТА (ОАЗА МАРКЕТ)” – “АРАБАТИ Б.Т.” – “РЕСТОРАН КУРТИШИ”

– “ГРОБИШТА-МАЛА РЕЧИЦА” – “О.У. “ПРПАРИМИ” – “АМБУЛАТА -ГОЛЕМА РЕЧИЦА”.

Враќaње од:

“АМБУЛАТА- ГОЛЕМА РЕЧИЦА” – “О.У. “ПРПАРИМИ” – “ГРОБИШТА-МАЛА РЕЧИЦА” – “РЕСТОРАН КУРТИШИ” – “АРАБАТИ Б.Т.” – “ГРОБИШТА (ОАЗА МАРКЕТ)” – “РОТРИНГ” – “ШАРЕНА ЏАМИЈА” – “СУД” – “ФИТНЕС АРЕНА” – “ТТК БАНК“ – “АГРО КАЛИШТА“ – “ВЕРО ЏАМБО” – “АВТОБУСКА СТАНИЦА”.

(Бидејќи четврток на градските гробишта е пазарен ден, линијата број 3 “ГОЛЕМА РЕЧИЦА – АВТОБУСКА СТАНИЦА – ГОЛЕМА РЕЧИЦА“) ќе се движи низ улицата Илинденска.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *