Работна средба со “Трафик Урбан“ – Приштина

На 02.11.2022 година, ЈП ,, Тетово Транспорт ‘’ – Тетово оствари работна посета на N. ,, Trafiku Urban ‘’ Приштина, Р. Косово .

На оваа средба директорот на ЈП ,, Тетово Транспорт ‘’ – Тетово г-дин Рафиз Мејдија и директорката на N.P.K. ,, Trafiku Urban ‘’ г-ѓа Арта Доми разменија мислења, искуства и идеи за соработка помеѓу овие две јавни транспортни претпријатија. На оваа работна средба се дискутираше за предивицитие со кои секојдневно се соочуваат транспортните претпријатија при вршењето на својата дејност.

Работната средба помина во одлична атмосфера, со желба за продолжување на соработката во иднина.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *