Распоред за зимски режим на линиите од Jавен Превоз „ Тетовo Транспорт“ – Тетово

Линија бр. 1 ( Штул – Палма Мал – Штул ):

Линија бр. 1 / А ( Штул – Палма Мал – Штул ):

Линија бр. 2 ( Штул – с. Џепчиште – Штул ):

Линија бр. 3 ( Г. Речица – Палма Мал – Г. Речица ):

Саботен распоред за линија бр. 1 ( Штул – Палма Мал – Штул ):

Саботен распоред за линија бр. 2 и 3 ( Г. Речица – с. Џепчиште – Г. Речица ):

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *