Распоред на летен режим на линиите на Jавен Превоз „Тетова Транспорт“ – Тетово

Линија бр 1 (Штул – А.С. – Штул) Поаѓање и враќање:

Линија распоред 2 (С.Џепчиште – Штул – С.Џепчиште) Поаѓање и враќање:

Линија распоред 3 (Голема Речица – А.С – Голема Речица) Поаѓање и враќање:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *