Jавен оглас

Врз основа на член 5 став 1 од Законот за јавните претпријатија, врз основа на одлуката за утврдување на цените на производите и услугите на ЈП Тетово Транспорт-Тетово (Сл. весник на Општина Тетово со READ MORE

КОРИСТИ И ТИ ЈАВЕН ПРЕВОЗ

Почитувани граѓани, Користењето на јавниот превоз е општо добро, кое сите треба да го користиме. Заедно можеме да придонесеме за намалување на загадувањето на воздухот и сообраќајниот хаос. Со квалитетни и практични автобуси, Јавното READ MORE

Работен состанок во Леверкузен – Германија

Во неколкудневна работна посета на Леверкузен на Германија, градоначалникот на Општина Тетово, г-дин Биљал Касами и директорот на ЈП,,Тетово Транспорт” – Тетово, г-дин Рафиз Мејдија оставрија работна средба со градоначалникот на Леверкузен, г-дин Uwe READ MORE

Распоред на летен режим на линиите на Jавен Превоз „Тетова Транспорт“ – Тетово

Линија бр 1 (Штул – А.С. – Штул) Поаѓање и враќање: Линија распоред 2 (С.Џепчиште – Штул – С.Џепчиште) Поаѓање и враќање: Линија распоред 3 (Голема Речица – А.С – Голема Речица) Поаѓање и READ MORE

Летно пежим за линија

Почитувани граѓани, Се известуваат cите корисници  на Јавен Транспорт “Тетова Транспорт“-Тетово од денеска започнува со летниот pежим на линиите: Линија бр. 1 (ШТУЛ – АВТОБУСКА СТАНИЦА – ШТУЛ) На секои 30 минути, почнувајќи од READ MORE