Jавен оглас

Врз основа на член 5 став 1 од Законот за јавните претпријатија, врз основа на одлуката за утврдување на цените на производите и услугите на ЈП Тетово Транспорт-Тетово (Сл. весник на Општина Тетово со бр.46, објавена на 26.02.2021 г. )

ЈП “Тетово Транспорт“ – Тетово отвора јавен оглас за прибирање понуди за пуштање во употреба постојки и пет рекламни автобуси за комерцијални цели:

јавен оглас

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *