Shpallje publike

Në bazë të nenit 5 paragrafi 1 të Ligjit për për ndërmarje publike, në bazë të vendimit për përcaktimin
e çmimeve të produkteve dhe shërbimeve të NP Tetova Transport–Tetovë (Fletorja zyrtare e komunës
së Tetovës me nr. 46 e botuar me 26.02.2021)

NP “Tetova Transport” – Tetovë hap shpallje publike për grumbullimin  e ofertave për lëshimin e nënstacioneve dhe pesë autobusëve reklamuese  për qëllime komerciale:

shpallje publike

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *