Shpallje publike

Bazuar në nenin 23 paragrafi 5 të Ligjit për ndërmarrje publike (“Gazeta zyrtare e  Republikës së Maqedonisë, nr.38/96, 6/02, 40/03, 49/06, 22/07, 83/09, 97/10, 6/12, 119/13,41/14, 138/14 dhe 25/15) dhe nenin 20 paragrafi 2 të Statutit të NP për transport publike “Tetova Transport” TETOVË, NP Tetova Transport-Tetovë, shpall:
THIRRJE PUBLIKE PËR BASHKËPUNIM AFARIST

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *