Jавен оглас

Врз основа на член 5 став 1 од Законот за јавните претпријатија, врз основа на одлуката за утврдување на цените на производите и услугите на ЈП Тетово Транспорт-Тетово (Сл. весник на Општина Тетово со READ MORE

КОРИСТИ И ТИ ЈАВЕН ПРЕВОЗ

Почитувани граѓани, Користењето на јавниот превоз е општо добро, кое сите треба да го користиме. Заедно можеме да придонесеме за намалување на загадувањето на воздухот и сообраќајниот хаос. Со квалитетни и практични автобуси, Јавното READ MORE

Работен состанок во Леверкузен – Германија

Во неколкудневна работна посета на Леверкузен на Германија, градоначалникот на Општина Тетово, г-дин Биљал Касами и директорот на ЈП,,Тетово Транспорт” – Тетово, г-дин Рафиз Мејдија оставрија работна средба со градоначалникот на Леверкузен, г-дин Uwe READ MORE

Распоред на летен режим на линиите на Jавен Превоз „Тетова Транспорт“ – Тетово

Линија бр 1 (Штул – А.С. – Штул) Поаѓање и враќање: Линија распоред 2 (С.Џепчиште – Штул – С.Џепчиште) Поаѓање и враќање: Линија распоред 3 (Голема Речица – А.С – Голема Речица) Поаѓање и READ MORE

Летно пежим за линија

Почитувани граѓани, Се известуваат cите корисници  на Јавен Транспорт “Тетова Транспорт“-Тетово од денеска започнува со летниот pежим на линиите: Линија бр. 1 (ШТУЛ – АВТОБУСКА СТАНИЦА – ШТУЛ) На секои 30 минути, почнувајќи од READ MORE

Барање за издавање на карта за Јавен Превоз

Барање за карти: барање за карти Потребни документации и категорија за апликација за карти за Јавен Превоз: потребни документации за карти за ЈПТТ Уплатница со податоци за Јавен Претријатие “Тетова Транспорт“- Тетово: По комплетирање READ MORE

Известување

Почитувани граѓани, Од денеска започнува со работа Јавно Претпријатие “Тетова Транспорт“-Тетово каде во првата недела од 30 мај до 04 јуни 2022 година јавниот превоз ќе биде бесплатен за сите граѓани. Работното време на READ MORE

Јавен оглас

Врз основа на член 23 ст.5 од Законот за јавните претпријатија („Службен весник на Република Македонија бр. 38/96, 6/02, 40/03, 49/06, 22/07, 83/09, 97/10, 6/12,119/13,41/14, 138/14 и 25/15) и член 20 ст.2 од Статутот READ MORE