Rreth Ndërmarrjes

Ndërmarrja Publike për transport publik “Tetova Transport”, është ndërmarrje e themeluar nga Komuna e qytetit të Tetovës me qëllim të organizohet dhe të bëhet transport i qytetarëve gjithkund në qytet. Për momentin punon me 5 autobus duke përfshirë tani për tani 3 linja të rregullta nëpër bulevardet kryesore në qytet si dhe paralagjet e qytetit si Poroj, Xhepçisht, Reçica e Vogël dhe e Madhe.